990,00 NOK

Delsum: 990,00 NOK
Sales Tax:
Betal nå: 990,00 NOK

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg? Logg inn

Logg inn
Hnomoxqqbcll2ggtpt7c espen scene

KVELDSKURS I ENDRING OG PRESTASJON

Åpent kveldskurs tirsdag 27. august 2019

Tid: 18:00 - 21:00 / Sted: Åråsen Konferansesenter, Lillestrøm / Kursholder: Espen O. Simonsen

Begrensede antall plasser

KURSBESKRIVELSE:

Sett deg selv opp for suksess – og unngå feilene de fleste gjør!

I dette halvdagskurset jobber vi med mål-arbeid og prestasjon. Hvordan du kan få klarhet og bli tydelig på hva du ønsker deg. Du vil lære hva som skal til for å legge en god plan som sikrer resultatet i andre enden, og verktøyene som skal til for å stå løpet ut og gjennomføre.

Du vil lære en gjennomprøvd og effektiv oppskrift for å skape både endring og resultater på en god måte. Alt satt i et system som øker sannsynligheten for måloppnåelse med 70%.

Økt 1 – Motivasjon og drivkraft

Motivasjon er viktig, men ikke varig. Hvordan styrke en dypere drivkraft som funker.

Økt 2 – Knus begrensningene

Håndtere frykt. Troen på at det er mulig. Visualisering. Selvfølelse og påvirkning underveis. Det viktige skille mellom plan og mål.

Økt 3 – Sikre fremdrift og resultat

Nytten og viktigheten av system og forpliktelse. Hvordan måle fremdrift. Unngå feilene de fleste gjør. Evaluering og justering. Synliggjøre resultat og feiring.

 

ESPENS BAKGRUNN

  • Programleder for TV2's storsatsning "Øya"
  • 12 års erfaring fra Forsvaret, blant annet 2 år i internasjonal tjeneste og 8 år som opperatør og instruktør ved en av forsvarets spisseste avdelinger i Norge
  • Ansvarlig for sikkerhet, ruteplanlegging og oppgaver i TV-produksjoner som: The Amazing Race Norge (TV2), Dual Survival (Discovery Channel), Den Siste Viking (TVNorge), Fjellflørt (TVNorge), Lenket (NRK). Alt i regi av Storm Adventures AS
  • Mange års erfaring fra salg, ledelse, teamarbeid og motivasjon i det private næringslivet.
  • Forfatter av bøkene "Sammen til verdens ende". 27 uker på bestselgerlisten i Norge og "Etter verdens ende". Tilsammen solgt i over 45 000 eksemplarer
  • Benyttet av Bufetat som familierådskoordinator i det kommunale barnevernet.
  • Hans personlige erfaringer og kompetanse på mennesker og deres reaksjoner i farlige, kritiske og utfordrende livssituasjoner er etterspurt og gjør han til en ettertraktet kurs- og foredragsholder.