Investering: €460,-

Informatie en adviezen verstrekt op de website van The Healthy Heart en het Healthy Heart and Body Program zijn niet bedoeld voor het gebruik of als vervanging voor de diagnoses of behandeling van een ziekte of aandoening. Vraag altijd het advies van een gekwalificeerde professional zoals uw arts voordat u uw dieet aanpast. Deze website geeft geen persoonlijk medisch advies en dient uitsluitend voor informatieve doeleinden. Door het aanklikken van de button, verklaart u akkoord te zijn met ons programma en daar zelf verantwoordelijk voor te zijn. The Healthy Heart is aldus niet verantwoordelijk voor uw gezondheid of ziekte tijdens het programma. U verklaart hierbij ermee akkoord te gaan dat u The Healthy Heart niet aansprakelijk stelt voor enige vorm van reactie zoals bijvoorbeeld een verschuiving in uw ziekte of gezondheid.

Een account bestaat al met dit e-mailadres. Ben jij dit? Aanmelden

Aanmelden
Euptallgriy1ivydqnkj het healthy heart leefstijlprogramma

Bij het 6-weekse Healthy Heart Leefstijlprogramma krijgt u:

  • Het Healthy Heart Leefstijlprogramma

  • Het Healthy Heart Recepten eBoek

  • Hartbeschermers Community Privé Groep

  • 1x Per Week Groepscoaching

We gebruiken de laatste en beste wetenschappelijke onderzoeken en hebben dit in een een makkelijk toe te passen systeem gegoten met eenvoudig te begrijpen lessen, die simpel in uw leven te toe te passen zijn.

Ervaringen:

“Alle gezinsleden deden mee en het resultaat is dat er één 14 kg. afviel in 3 maanden en zelfs nu na een jaar blijft ze nog steeds op dat gewicht zonder daar moeite voor te hoeven doen.”

Margriet

“Doordat ik de medicijnen niet meer slik voel ik me stukken energieker. Ik kan alle sporten doen die ik wil en ik ben fitter dan ooit.”

Bas