Coaching/rådgiving 5 timer

12.400,00 NOK

Timene må benyttes innen 6 måneder etter første møtet.

 

What People Are Saying:

I loved how she went right into it and dared to ask questions, that I have been dwelling on in my mind, but been hesitant to let out. Thanks to her gentle and clear way of working, I am clear about my brand and where I am headed. Thanks so much Eilen!! Anyone not working with you on their brand is really going to miss out on something!

Fabienne Bill, International coach

Det startet en bevisstgjøringsprosess hos meg, hvor jeg fikk satt ord på hvem jeg er, hva jeg står for og hvilke verdier som er viktigst for meg. Jeg lærte teknikker for raskere å gå videre, bryte uhensiktsmessige tankemønstre og gi slipp. Samtalene var profesjonelle, men likevel varme og i trygge omgivelser. Eilen brenner for jobben sin, er engasjert og kunnskapsrik. Denne coachingen ga meg et personlig løft. Takk!​

Ane, (35 år), Rådgiver

Jeg fikk hjelp av Eilen på et tidspunkt hvor jeg hadde utfordringer både privat og jobbmessig som gjorde at jeg ikke klarte å se verken meg selv eller mitt liv i perspektiv. Jeg hadde gode opplevelser allerede fra de første konsultasjonene. Eilen har en naturlig og respektfull måte å jobbe på. Troen på meg selv og det jeg kan, er en helt annen nå enn da jeg startet hos Eilen. Skal du prøve coaching anbefaler jeg Eilen på det varmeste - du vil bli overrasket over hva det gjør med deg."

Mari, selvstendig næringsdrivende

Kontoinformasjon

Trenger du hjelp? Send en e-post til support

Fortsett

Ekstra kontaktinformasjon

Fortsett

Kontakt:

Betaling
Betaling
Visa Mastercard Discover Americanexpress Default Ny
PayPal

Fortsett

Fullfør