Investering: €297,-

Een account bestaat al met dit e-mailadres. Ben jij dit?

Aanmelden
Ve2gzpaoteiopywodyuv file

De Healthy Heart Academie: 6-weekse cursus voor permanent gewichtsverlies en meer energie

Geef je lichaam de reset die het nodig heeft om blijvend af te vallen, meer energie te krijgen en op natuurlijke wijze een sterk immuunsysteem op te bouwen!

Wat je krijgt:

  • Toegang tot de 6 weekse Healthy Heart Academie t.w.v. €1260,-

  • Checklists, online community met gelijkgestemden en recepten ebook. 

Vragen?
Stuur een bericht naar [email protected] of bel met +31 6 417 571 26. 

Kvk: 64922138


Was het niks voor jou? 100% geld terug. 

Ik heb nog nooit gehad dat iemand niet minimaal 3 geweldige inzichten uit de cursus behaald heeft. Dus, ik durf met alle vertrouwen te beloven dat als je het niks vindt, je je investering terug krijgt. 

⭐⭐⭐⭐⭐

Ervaringen:

“Met The Healthy Heart heb ik geleerd wat voeding voor mijn gezondheid betekent (voor het programma had ik hartritmestoornissen). Later heeft dat ook bijgedragen aan een bredere ontwikkeling die ik als mens heb doorgemaakt. Ik kan alle sporten doen die ik wil en ik ben fitter dan ooit. Een half jaar na de verandering van mijn dieet liep ik een halve marathon, dat was voorheen ondenkbaar. ”

Bas

“Dankzij IJsbrand en het leefstijlprogramma heb ik een goede balans gevonden in mijn nieuwe eetpatroon. Ik ben nu al 14 kilo afgevallen! Mijn energie is veel beter en ik kan steeds beter omgaan met slippertjes die ik af en toe nog maak. Ik heb veel meer compassie voor mezelf en veel meer zelfvertrouwen."”

Irma