4.900,00 NOK

Delsum: 4.900,00 NOK
Betal nå: 4.900,00 NOK

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn
Hgtmrubtiajhcywrpdvw villmarksleir

Villmarksleir for Ungdom

For ungdom i alderen 13-15 år inviterer vi til Villmarksleir.

Der vil de blant annet lære å navigere ved hjelp av naturen, fyre bål, og hvordan bygge camp for å ha det både varmt, tørt og komfortabelt.

Prisen inkluderer opphold, mat og drikke, samtlige aktiviteter, samt en del utstyr den enkelte vil få med seg hjem.

Bor dere langt unna? Vi kjører og henter på Torp flyplass i Sandefjord og Tønsberg jernbanestasjon.

PS: I motsetning til deltakerne i TV-programmet Øya, så trenger ikke vi å spise det vi finner. Vi skal sørge for å ha med oss mer enn nok mat!

Hva andre foreldre har sagt:

“Hei! Et stk. lykkelig barn er nå kommet vel hjem, og han smilte fra øre til øre helt hjem til badekaret. Egentlig er "gliste" et bedre ord. I det hele tatt synes jeg også det var gøy å se skogen i øynene på ham, tror aldri jeg har sett en så lykkelig fjortenåring egentlig. Tusen takk for suverent opplegg. Virkelighet er en god ting!”

Mor til gutt - 14 år

“Den håpefulle rapporterte om en fantastisk opplevelse. Bare godord fra hele oppholdet. Han håper det blir ny runde til neste år, selv om han helst ville tilbake allerede nå i august 👍 Takk for et supert opplegg.”

Far til gutt på 14

“Tusen takk😀😀😀 Vi fikk hjem en strålende fornøyd jente! Hun har fortalt begeistret om nye venner og fine opplevelser😀”

Mor til jente - 13 år

“Kjære Espen og Geir, Tusen takk for at dere gjør dette, og for at ... fikk ha denne enestående villmarkserfaringen,- skjønner det har vært et eventyr. Han satte seg til i hagen og spikket teltplugger dagen etter hjemkomst. Vi gleder oss til han skal være vår villmarksguide snart! ”

Mor til gutt - 13 år